Met meer dan 30 jaar ervaring in huis, onze klantgerichte service, een goed te bereiken locatie en 6 dagen (in Tiel) per week geopend hebben wij een goede reputatie opgebouwd. In de afgelopen jaren hebben we onze winkel gefaseerd aangepast en uitgebreid zodat we een breed assortiment hebben. In juni 2013 kregen we onze nieuwe werkplaats waardoor we meer capaciteit kregen en nog beter ingericht zijn op reparaties en onderhoud. De elektrische fiets (E-bike) is hierbij een belangrijk aspect waar wij goed opgeleid- en gediplomeerd personeel en de benodigde apparatuur en software voor hebben.

 

Tielse Onderwatersport Vereniging GAGNAN

De Tielse Onderwatersport Vereniging GAGNAN, is opgericht in 1981. Met een gezellig clubhuis aan recreatieplas "de Beldert" in Zoelen heeft de vereniging een toplocatie voor duikend Nederland! Daarnaast heeft de vereniging in 2007 "Duiken naar het luchtruim" mogelijk gemaakt! Op 1 juli 2007 hebben wij een cockpit van een Boeing 707 afgezonken op de bodem van de Beldert. De reden van dit project is om de flora en fauna van deze recreatieplas te beschermen.

Binnen de vereniging worden alle sportduik-opleidingen (Advanced Diver, Advanced Open Water Diver, Dive Master en Master Scuba Diver) en specialisaties (Nitrox, Decompressie, IJsduiken, Onderwaterbiologie etc.) aangeboden door een eigen team van rijkserkende instructeurs.

Omdat de opleidingen verzorgd worden door onze instructeurs, betaalt u geen extra kosten voor de opleiding. Op deze manier blijft de duiksport toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar! T.O.V. GAGNAN is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond. De brevetten van de NOB zijn internationaal erkend, omdat we zijn aangesloten bij de wereldorganisatie van sportduikers, de CMAS. Ook duikers met andere brevetten (bv PADI, IDD) zijn natuurlijk van harte welkom.

Naast de opleidingen, de wekelijkse zwembadtrainingen (elke vrijdagavond van 21.00 - 22.30 uur in zwembad Groenendaal plus in Tiel) en het recreatief duiken volgens een duikplanning, worden ook veel activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Daarbij kunt u denken aan een jaarlijkse Sport- en Speldag, Zeelandweekend, Egyptereis, Bretagnereis, Paasduik, Familiezwemdag, Thema-avond, Oud- en Nieuwjaarsduik enz.

 

 

EVM19 - All Sports Resort Maurik

Op het Eiland van Maurik, bij het all Sports Resort beleef je de echte Highdays! Hier bieden wij je stoere activiteiten, maar ook terrasgezelligheid.

Adrenaline ten top!

Quad rijden, Off-Road Motorrijden, Jetskiën en RIB varen, alles is mogelijk tijdens de Highdays van all Sports Resort Maurik. Als dit allemaal teveel adrenaline geeft, hebben wij ook nog wat rustigers voor u... Klimmen op de 16 meter hoge wand, kanovaren of boogschieten als Robin Hood. Voor de kleinere onder ons is er ook nog een uitdagend touw- en waterparcours. Weer of geen weer, jong en oud, sportief en minder sportief, bij all Sports Resort Maurik vermaak je je gegarandeerd!

 

 

 

 

 

 

 

Golfcentrum De Batouwe

In Zoelen ligt BETUWS GOLFCENTRUM DE BATOUWE. De prachtige locatie en ruime faciliteiten bieden voor iedere doelgroep ruime mogelijkheden. Of het nu gaat om privé golflessen, een gezellig teamuitje of een groot bedrijfsevenement, het is er allemaal mogelijk! Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd en kun je er, óók als niet-golfer, terecht voor een kopje koffie, lunch of diner in het sfeervolle restaurant. Kortom… Golfcentrum de Batouwe maakt golfen voor iedereen toegankelijk en is leuk voor jong en oud!

 

Tijdens de beurs in Lienden worden er door het Golfcentrum 2 golflespakketten ter waarde van € 129,- geveild.  Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over golf? Bezoek dan de stand van de Batouwe of neem nu alvast een kijkje op  www.golfcentrumdebatouwe.nl

 

 

 

 

 

 

 

Fishing Guide Johan Caneel

Mijn naam is Johan Caneel en ik woon in Tiel. Ondertussen loop ik al heel wat jaren mee in de viswereld en neemt het vissen een steeds belangrijkere plaats in mijn leven. Wat ik als kind heb opgepakt heeft me nooit meer losgelaten. Wel zijn de accenten verschoven en ligt nu reeds geruime tijd op het roofvissen. Ook heb ik in "hengelsportland" verschillende bestuurlijke functies vervuld en zodoende veel contacten.

 

 

Gidsen met de boot.

We gaan er een dag op uit en kiezen de locatie in overleg. De keuze wordt gerelateerd aan de behoefte en mogelijkheden van dat moment, rekening houdend met het seizoen, de weersomstandigheden en de watergesteldheid.

 

 

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamdag, verjaardagsfeestje, familiedag of zoekt u een leuk uitje met het gezin?

Rhenen Outdoor staat klaar om een geslaagde dag te organiseren. Rhehen Outdoor organiseert sportieve activiteiten voor groepen en personen. De voornaamste activiteiten zijn stepverhuur, stepperbike verhuur, tandemverhuur en GPS tochten maar ook voor andere vormen van buitensport ben u bij Rhenen Outdoor aan het juiste adres. Uitgangspunt voor al hun activiteiten is dat u met een voldaan gevoel terug kunt kijken op een leuke en sportieve dag in de buitenlucht.

 

Healthclub Juliën

De Elliptigo is een elliptische fiets, die het beste combineert van hardlopen, fietsen en de populaire crosstrainer uit de fitnesszaal. De Elliptigo training verbetert de conditie en is een enorme calorie-verbrander. Het principe "Run without impact" zorg ervoor dat het breed ingezet kan worden, dus ook voor mensen die laag belastbaar en blessuregevoelig zijn.

 

 

Greetje Beweegt, uw begeleider in bewegen.

Thema's zijn: skaten, Nordic Walking, Skatewalk, Natuurlijke Voedingssupplementen en Natuurlijk Bewegen.

 

Organisatie

Harteman Tentenverhuur

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 21 80

 

Healthclub Juliën

Provincialeweg 16

4033 BR Lienden

Tel: 0344 60 22 04

 

Ondernemersvereniging LOI

Henk van Dorland

Tel: 06 22 96 73 45

 

Ondernemersvereniging De Hofstede

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 10 50

Plan route naar First Season Event


Volg ons op

FacebookTwitter
QR-Code dieser Seite