Grote Villa Joep Olifant

Aangeboden door: Villa Joep

 

 

Een exclusieve Venetiaanse Kruik van Michele Fatone.

 

 

 

 

 

Dit wordt u aangeboden door:

Doornebal Interieurs

 

Een originele Chesterfield fauteuil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit wordt u aangeboden door:

 

 

2 Gieser Wildeman (stoofperen) bomen in veilingkist.

 

 

 

 

 

 

Aangeboden door:


 

Gesigneerde ukelele van Brigitte Kaandorp

Deze wordt u aanboden door: Brigitte Kaandorp

 

 

Schilderij van Silvester Peperkamp (1950-2011)

Silvester Peperkamp was een echte kunstenaar. Pas rond zijn veertigste ontdekte Peperkamp - lange tijd woonachtig in Elst - zijn grote talent om te schilderen en begon zijn wonderbaarlijke artistieke reis. Geboren in café Peperkamp in Randwijk, had hij tot die tijd weinig met kunst te maken gehad.

Getroffen door een enorme drang om te creëren, haalde hij met een noodgang de verloren tijd in. In korte tijd schilderde hij op hoog niveau in Amsterdam. Een rebelse tijd waar hij soms met weemoed aan terugdacht.

Het Gelderlander-archief maakt melding van talloze acties waarmee hij de schilderkunst bedreef en onderdeel liet zijn van de samenleving. Gewoon onder de mensen, als een heel gewoon iemand met een uitzonderlijk talent.

Peperkamp schilderde overal: op een terras, in de trein tussen Tiel en Elst, aan een rivier. Onophoudelijk geïnspireerd door kleuren, weer, sfeer, licht maar vooral door alle soorten mensen. Liefst authentieke mensen, aan wie je ziet 'dat het leven er overheen is gegaan'.

 

Dit schilderij wordt u aangeboden door:

Wilma Peperkamp

 

 

Schilderij Hansje van Gogh (1927-2007)

Hansje van Gogh, nichtje van de beroemde Vincent van Gogh, werd in 1927 in Amsterdam geboren. Schilderen zat, net als bij haar oom, jong in het bloed. Zij volgde lessen bij bekende aquarellisten en exposeerde regelmatig met succes. Bloemen hadden haar grote voorkeur. Zij hield van heldere, sprekende tinten. Men zou haar stijl naturalistisch - expressionistisch kunnen noemen. Ze woonde in het pittoreske, Gooische dorp Blaricum. In 2007 is ze overleden.

Dit schilderij wordt u aangeboden door de oudste dochter van Hansje van Gogh: Laura Mol-Kloek, Galeriehoudster en kunstenares. Van 30 maart tot en met 1 juni 2014 zal er een expositie plaatsvinden in de galerie van Laura Mol-Kloek, waar nog meer werken te bewonderen zijn van haar moeder Hansje van Gogh.

 

 

Halsketting, armband en oorbellen van Iemkjes Jewels

Mooie halskettingen, armbanden en oorbellen zijn een veel gezocht artikel. Zeker als ze exclusief en van hoge kwaliteit zijn zoals de sieraden van Iemkje.

Iemkje van der Hoest studeerde in Amsterdam creatieve handvaardigheid en werd met name geboeid door sieraden. De inspiratie haalt Iemkje uit de Jugendstil, Art Deco, Art Nouveau en de Amsterdamse School perdioe 1880-1940. In deze strakke stijl maakt ze haar sieraden.

 

Aangeboden door:

Iemkjes Jewels, Art Deco, Art Nouveau Sieraden

www.iemkje.nl

 

 

Gesigneerd album van Ilse DeLange - After The Hurricane: Greatest Hits & More

Op vrijdag 25 oktober 2013 bracht Ilse DeLange het album 'After The Hurricane: Greatest Hits & More' uit. Op het album staan haar 15 grootste hits, waaronder 'World Of Hurt', 'The Great Escape', 'So Incredible', 'Miracle' en 'Hurricane'. Daarnaast bevat het album vier nieuwe nummers. Het album kijkt niet alleen terug op haar carriere tot nu toe, maar is tevens een vooruitblik op wat we nog van haar kunnen verwachten.

 

 

 

 

 

Aangeboden door:

Ilse DeLange

 

 

 

 

In het restaurant BuitenSporig! is het puur en eerlijk tafelen want de  gerechten op de kaart zijn biologisch.BuitenSporig! is gehuisvest in het  karakteristieke stationsgebouw van Tiel en biedt een informele, verzorgde  sfeer. U vindt er een plek om te ontspannen, te eten en te drinken.

 

 

 

 

BuitenSporig! biedt kwetsbare volwassenen in onze regio nieuwe kansen in een permanente of tijdelijke, beschermende werkomgeving. De maatschappelijke doelstellingen van het restaurant liggen hoog. Het restaurant is een écht horecabedrijf waar de werknemers, onder deskundige begeleiding, hun kwaliteiten kunnen ontplooien. Door - net als ieder ander - gewoon te werken, krijgen zorgvragers een volwaardige plek in de wereld. BuitenSporig! wil én gaat laten zien dat dit kan.

Voor deze veiling biedt BuitenSporig! 2 dinerbonnen aan zodat u kunt genieten van hun 3-gangendiner 'Oogst van de Week'.

 

 

Aangeboden door:

BuitenSporig!

 

 

 

 

Wat dacht u van een rondvlucht over uw eigen bedrijf of huis?

 

Sky Service Netherlands op vliegveld Teuge is een vliegbedrijf met 40 jaar ervaring in de General Aviation (kleine luchtvaart). Speciaal voor de Veiling voor Villa Joep bieden zij een rondvlucht van een uur voor 3 personen boven de Betuwe (uw woonplaats). Bij Sky Service Netherlands kunt u lekker genieten terwijl de piloten u van bovenaf laten zien hoe prachtig de Betuwe is. De vliegers van Sky Service Netherlands kennen het gebied op hun duimpje en laten u dit prachtigs van bovenaf zien. Kortom, een spannend uitje waarbij u beslist uw fototoestel niet mag vergeten.

 

Aangeboden door:

Sky Service Netherlands

 

 

 

Gesigneerd album van Claudia de Breij - Alleen

Muziek in cabaretvoorstellingen kent diverse functies. Voor de een is het een cruciaal onderdeel van de show, voor de ander een curiositeit of noodzakelijk kwaad.

De cabaretiére en programmamaakster levert met Alleen een uiterst persoonlijk album af met liedjes die veelal gaan over de liefde en het loslaten van een geliefde. De plaat volgt dan ook twee jaar na haar scheiding met presentatrice Conny Kraaijeveld. De titel lijkt hieraan te refereren, evenals aan haar album Niet Alleen uit 2004.

 

 

Aangeboden door:

Claudia de Breij

 

4 Kaarten voor de voorstelling van Sara Kroos - Van Jewelste in Schouwburg Arnhem.

Sara komt dit seizoen met een gloednieuw programma Van Jewelste! Het vaste publiek van Sara weet inmiddels: een avondje Kroos staat garant voor heel veel lach en nieuwe brandstof. Sara improviseert graag, zingt mooie liedjes, maar maakt er vooral een hilarische avond van. Een ding staat altijd vast: je kunt vermoeid van je dagelijkse beslommeringen het theater in gaan bij Sara, maar je gaat er met een grote glimlach en vol nieuwe energie weer uit!

In Van Jewelste vertelt Sara herkenbaar over het stuntelen dat we allemaal doen in dit leven. Met zelfspot en een scherpe blik vertelt ze over de onhandigheden, die we allemaal kennen; in je gezin, met je ouders, in je liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt.

Aangeboden door:

 

 

 

 

 

Pannenkoekenarrangement met huifkartocht voor 15 personen.

Bij aankomst kunt u eerst heerlijk genieten van een kopje koffie met een lekker stukje gebak. Dan stapt u met uw gasten in de huifkar om een tocht te maken door de prachtige omgeving van Giethmen. Na ongeveer een uur komt u terug bij het restaurant. De kinderen kunnen nog even op het luchtkussen of op de schommels spelen, en de ouderen kunnen op het terras of in het restaurant nog even bij praten. Wanneer u trek krijgt kunt u aan tafel. U gaat dan genieten van een lekkere pannenkoek. U kunt kiezen uit 4 verschillende soorten pannenkoeken.

Aangeboden door:

 

 

Marianne Vos pedaleerde in 2012 over alle toppen van de wielersport. 'Fietsen als een malle' heeft ze tot lijfspreuk verheven. De blinkende kroon op het onbegrensde labeur: olympisch goud op de weg in Londen. Queen Marianne Vos zit hoog op de troon, maar zal niet achterover leunen. Ze zoekt nieuwe uitdagingen en is vastbesloten om vanaf het gouden pluche dat te doen wat goed is voor háár geliefde wielersport en de wereld om haar heen.

 

 

Op de Troon geeft een inkijk in het jachtige bestaan van een wielerkoningin in bewogen maanden, waarin ze terugblikt op een formidabel seizoen en toewerkt naar het wereldkampioenschap veldrijden in Louisville. Het toont de passie en onverzettelijkheid van Marianne Vos, wier leven is terug te voeren op twee aspecten: fietsen en winnen. Op de Troon is tevens een intiem familieportret van een bevlogen gezin dat alles opzij zet voor wielrennen.

 

 

Aangeboden door:

Marianne Vos

 

 

2 Heats karten voor twee personen bij Van Der Ende Racing Inn.

De kartbaan van Van Der Ende Racing Inn is maar liefst 1,3 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten. Met een minimale breedte van 5 meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Dit alles maakt dit circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland!

 

 

 

Aangeboden door:

Van Der Ende Racing Inn

 

 

 

2 Kaarten voor een bezoek aan Paleis Het Loo.

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. De ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de tuinen met fonteinen en bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn ligging in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland is een bezoek aan Paleis Het Loo in ieder jaargetijde uniek.

 

Aangeboden door:

Paleis Het Loo

 

 

 

2 Tickets met boeken voor Body Worlds Amsterdam.

 

Ontdek hoe uw lichaam er van binnen uit ziet en verwonder u over het samenspel van de verschillende lichaamsfuncties. In Body Worlds staat het lichaam tijdens de verschillende levensfase centraal, van de verwekking tot aan de dood. Reis door uw eigen lichaam en ontdek de geheimen van de anatomie. Er staan meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen die de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam tonen.

Sinds begin dit jaar (2014) heeft de expositie een vaste plek gekregen in Amsterdam op het Damrak. Daarvoor deed de tentoonstelling al tientallen steden in Europa, Azië en Noord-Amerika aan.

Body Worlds is een initiatief van de Duitse dokter, wetenschapper en anatoom Gunther von Hagens. Hij heeft de lichamen en organen 'geplastineerd', waardoor ze nog duizenden jaren mee kunnen.

 

Aangeboden door:

Body Worlds

 

 

 

Epke Zonderland - Gouden Epke GESIGNEERD.

Op 7 augustus 2012 heeft Epke Zonderland een historische prestatie geleverd op de Olympische Spelen van Londen. De sportfotograaf Klaas Jan van de Weij was als geen ander in staat de kwaliteit van de prestatie van Epke te laten zien en monteerde, uit de 713 foto's die hij tijdens de finale maakte, onder meer de drie vluchtelementen tot een waar kunstwerk. Frans Wolfkamp die bij de finale aanwezig was beloofde hem er over te zullen gaan schrijven. Het resultaat is een exclusief 104 pagina's dik boek met de titel GOUDEN EPKE geworden waarin deze legendarische prestatie in woord en beeld is vastgelegd.

Het boek bevat prachtige foto's van Klaas Jan en reactie's en teksten van onder meer journalisten en columnisten uit binnen en buitenland, officials en familie.

 

Aangeboden door:

Epke Zonderland

 

 

 

 

 

Gesigneerde DVD van Claudia de Breij - Hete Vrede

Wie begrijpt de tijd waarin hij zelf leeft? Achteraf, ja, over vijftig jaar, als Geert Mak in een mooi zondagavond-programma heeft uitgelegd hoe het allemaal zat, in de jaren '0 van deze eeuw, dan weten we wie goed was en wie fout, tijdens de Hete Vrede. Want zo heeft Claudia de Breij (zelf zat ze in het verzet tijdens de Koude Oorlog) deze tijd genoemd, en haar voorstelling dus ook. In deze tijd waarin "gelijk hebben" het grootste goed is, twijfelt De Breij aan aales, en daar maakt ze grappen over. Wat ze zeker weet, dat zingt ze.

 

Aangeboden door:

Claudia de Breij

 

 

 

 

 

 

 

 

Gesigneerd album van Frans Duijts - Oud & Vertrouwd.

De nieuwe cd van Frans Duijts Oud & Vertrouwd. De titel spreekt voor zich: op dit album zal Frans terug gaan naar zijn roots, daar waar alles is begonnen. Het gevoel dat de muziek op het album meebrengt is vertrouwd, zoals we Frans kennen en hebben leren kennen.

"Uiteraard ben ik erg trots op mijn nieuwe album. Er staan echt een aantal parels op. Om dit album tot stand te brengen ben ik terug gegaan naar mezelf en heb ik de liedjes gekozen die ik zelf het mooiste vond en waar ik het beste gevoel bij had. Ik hoop dat mijn fans dit ook zo ervaren." Aldus een enthousiaste Frans Duijts.

 

 

Aangeboden door:

Frans Duijts

 

 

 

 

2 Kaarten voor de voorstelling van Tineke Schouten - Moet Niet Gekker Worden! op 3 mei 2014 in Stadsschouwburg Utrecht.

 

Tineke neemt in haar nieuwe theatershow 'Moet niet gekker worden!' alledaagse zaken, die vandaag de dag zorgen voor stress en drukte, eens flink onder de loep. Vanuit de ogen van haar hilarische types wordt u getrakteerd op bijzondere invalshoeken, zodat u nu eens met een glimlach tegen de crisis en persoonlijke rompslomp aankijkt. Vaak onnavolgbaar, soms hysterisch, maar lachen verzekerd.

 

Natuurlijk ontbreekt Tineke's multifunctionele live-orkest niet in deze nieuwe show. Samen met haar trouwe groep speelt en zingt Tineke mooie luisterliedjes en verzorgt ze wederom een artiestenparade waar menig concertganger zijn vingers bij af zou likken. Welke bekende sterren komen dit keer op bezoek in de show van Tineke? Kom het zien in het theater!

 

Aangeboden door:

Tineke Schouten

 

 

 

2 kaarten voor: NEC - FC Twente op 27-04-2014

-

 

Aangeboden door:

NEC Nijmegen

 

 

 

 

Landelijk werd Ferry Doedens Bekend door zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden, waar hij vanaf 10 april 2009 te zien is als Lucas Sanders. Maar wat veel mensen niet weten is dat Ferry Doedens ook een aardig stukje kan zingen! In mei 2011 bracht Ferry zijn eerste single uit, 'Bij Mij'. In februari 2013 volgde zijn tweede single 'Hoger en Verder' en in september van dat jaar 'Droom over jou' samen met rapper Billy Dans.

 

Aangeboden door:

Bits Agency, Ferry Doedens

 

 

 

Subcategorieën

Organisatie

Harteman Tentenverhuur

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 21 80

 

Healthclub Juliën

Provincialeweg 16

4033 BR Lienden

Tel: 0344 60 22 04

 

Ondernemersvereniging LOI

Henk van Dorland

Tel: 06 22 96 73 45

 

Ondernemersvereniging De Hofstede

De Hofstede 45

4033 BV Lienden

Tel: 0344 60 10 50

Plan route naar First Season Event


Volg ons op

FacebookTwitter
QR-Code dieser Seite